Fotball tips: Sevilla mot Dnipro

Den ukrainske Dnipro skal spille mot Sevilla i finalen i årets Europa League. National Stadium i Warszawa skal være stedet for kampen mellom disse to lagene. Starten vil bli avholdt på 27. mai og Martin Atkinson fra England skal være dommeren.

Dnipro er den største overraskelsen av turneringen og de gikk gjennom Olympiakos fra Hellas, Ajax fra Nederland, Brugge fra Belgia og den største overraskelsen kom med seieren deres mot Napoli. Det er enda mer at de har bare to tap i Ukraina mesterskapet i 2015.

Sevilla hadde en litt vanskeligere vei til finalen. Det spanske laget slo Borussia M’gladbah fra Tyskland, Villarreal fra Spania, Zenit fra Russland og den italienske Fiorentina.

Ukrainerne endte på den tredje plassen i Ukraina bak mesterne fra Dynamo Kiev og Shakhtar Donetsk.
Sevilla endte på femteplass i Primera division bak Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid og Valencia.
Dnipro kaptein Ruslan Rotan og de andre stjernene i klubben Yehven Konoplyanka, Nikola Kalinic, Roman Zozulya, Matthaus og Bruno Gama er klar til å føre Dnipro til deres drøm –Europa League kopp.

Sevilla er forventet å starte i angrepet med Kevin Gameiro og Carlos Bacca. I sentrumet skal spille Ever Banega, Jose Antonio Reyes, Aleyks Vidal og Stephan M’bia. Mest sannsynlig vi kommer til å se Iago Aspas og Vitolo på benken, som begge vet hvordan å score, og kan være svært farlig hvis de får tid i kampen.

Det Spanske laget leter etter en fjerde tittel i Europa League og andre på rad etter i år slo de Benfica med straffer. Sevilla vant også tittelen i 2006 og 2007.

De to lagene har ikke møtt ennå, og kampen vil være svært interessant. Ingen forventet Dnipro å rekke til finalen, men med en god stil ukrainerne fortjente å prøve sitt beste for å prøve å ta til Ukraina den spanske tronen.

Sevilla er favoritten i kampen og jeg synes de skal klare å vinne kampen. Også venter jeg mer enn 2.5 mål i kampen.
Bet365 tilbyr odds på 1.40 for Sevilla å vinne, 4,20 for en uavgjort og 6,50 for en Dnipro seier. For Over 2,5 mål i kampen oddsen er 2,00 og for Under 2,5 mål i kampen det er 1,70.