Fotball tips: Juventus mot Barcelona

Juventus mot Barcelona. Det er Champions League finalen i år. Kampen skal begynne klokka 20.45 i Berlin. Begge to hadde en veldig godt sesong så langt som Barcelona klarte å overvinne Real Madrid og endte på den første plassen med 94 poeng i Spania og Juventus hadde ikke noen problemer i Italia og vant Scudetto flere runder før slutten av sesongen.

Barcelona er ubeseiret siden 21 februar, da de tapte mot Malaga på Camp Nou. De har Barcelona 12 seire og to uavgjorte kamper i sine siste 14 kamper.

Begge lagene kan bruke det beste de har i finalen. Det er forventet at den “Gamle damen” skal begynne med Carlos Tevez og Alvaro Morata i angrepet og Pirlo, Pogba og Vidal på midtbanen. I forsvaret skal Massimiliano Allegri stole på Barzagli, Chiellini og Bonuchi. Som en keeper skal spille en Juventus legende – Buffon.

Luis Enrique vil stole på den beste trioen i verden – Neymar, Suarez og Messi. I midten er forventet Enrique å starte med Iniesta, Busquets og Rakitic. På benken skal Barcelona ha Xavi, som ønsker å avslutte karrieren i Barcelona med en historisk treble etter det spanske laget slo Athletic Bilbao i finalen av Spania cupen.
Barcelona kan bli det eneste laget til å vinne treble to ganger hvis de vinner finalen, men Juventus også jage en historisk treble etter å ha slått Lazio i finalen i den italienske cupen.

Vi forventer å se en stor finale på en overbefolket Olympiastadion i Berlin. Barcelona kommer som en favoritt i kampen, men for sikkert Juventus er en tøff konkurrent for katalanerne. Dette er derfor jeg anbefaler å spille på en uavgjort i ordinær tid i kampen.

Bet365 tilbyr odds på 6,50 for en seier for Juventus, 4,20 for uavgjort og 1,61 for en seier for Barcelona. Oddsen for Over 2,5 mål i kampen er 1,60 med casinovalget.com og 1,80 er for Under 2,5 mål i kampen.