6 gode betting tips fra vellykkede spillere

Det finnes ingen betting hemmelig, strategi eller knep som vil garantere deg vinnende oddsvalg hver gang. Selv om du spør en profesjonell handicapper eller erfaren sports better, vil de fortelle deg at det å plukke ut en vinner og avslutte uken flytende på en sky tar tid og krever mye reasearch. Hold et åpent sinn til mer enn bare statistikk, men også andre aspekter som kan påvirke utfallet av et spill. Og på denne artikkelen …

1. Utøv god pengestyring

Det er vanlig for nybegynnere å starte med et lite budsjett. Det er greit. Men hvis du bare kommer til å satse på ett spill, er det aldri en god idé å sette alle pengene dine kun på det ene spillet. Risikoen for å tape penger er en reell trussel, og du ønsker at pengene skal strekke til så langt som mulig.

2. Se etter verdi

Dette er et viktig begrep å forstå: verdi. For eksempel, før du satser på et lag som kan anses som favoritt til å vinne kampen, må du se på oddsen som tilbys. Er den av noen reell verdi? Med andre ord, er sannsynligheten for å vinne på den bedre enn på andre odds? Hvis den er det, kan det være lurt å vurdere å også plassere en annen innsats på en annen odds som backup.

3. Spill på total (Over/Under)

Nye oddsspillere har som oftest ikke erfaring nok til å kunne forutsi utfallet for totaler. Prosessen er imidlertid ganske grei: 1. Legg sammen den totale antatte poengsummen av de to lagene som spiller. Hvis du tror at kampen vil gå inn i overtid, må du huske å ta dette med i din beregning. Hvis din totale poengsummen er høyere enn den bokførte totalen, vinner Over; hvis dem er lavere, vinner Under. Det kan vel neppe bli enklere enn det, ikke sant? Vent litt nå. Det finnes en annen regel blant vellykkede oddsspillere som det kan være lurt å huske på: sats Over tidlig i uken og Under sent i uken.

4. Sjekk ut Live Betting

Hvis du er som de fleste andre oddsspillere, er du, etter at du har plassert innsatsen din på en TV-sendt fotbalkamp, baseball- eller basketballkamp, rask til å finne favorittstolen din foran storskjermen og har forpliktet deg til å se hele kampen. Vellykkede oddsspillere vil fortelle deg at live betting vil ikke bare ta deg nærmere selve handlingen, det kan også ta deg nærmere den flyktige nedfallsfrukten. Sjekk ut live betting og spill gratis spill på Internett her.5. Bli med på Twitter

Hvis du ikke er på Twitter, bli med nå. Bortsett fra å være en av de beste kildene for de heteste sportsnyhetene, er Twitter også mye brukt av noen av de mest anerkjente og fulgte profesjonelle idrettsutøvere, idrettsmedia og handicappere. Lag din egen “Sosiale Media Strategi” ved å kompilere en liste over innflytelsesrike sportsspill-twittere som du følger. Faktorer å vurdere: brukerens samlede profil, antall tilhengere, hyppighet av sports betting-relaterte tweets, og kvaliteten på informasjonen som gis.

6. Spill på andre omganger

Spenningen av å ha satset en odss på andre omgang er noe som kan bidra til å holde interessen for kampen på topp, spesielt hvis innsatsen din på første omgang ikke gikk i boks.

Lykke til!